Huoltoteknikko, automaatio
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsitkö uusia haasteita? Haemme nyt kasvavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme Joensuuhun automaatiopuolen huoltoteknikkoa. Caverionilla sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen, ja takanasi on työyhteisön tuki. 

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan rakennusautomaatiojärjestelmien huolto- ja viankorjaustehtävistä asiakaskohteissamme sekä hoitamaan miniprojekteja.

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän Caverionin Pyramid- ja Drive–järjestelmien parissa. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Voit käydä tutustumassa meihin: https://www.instagram.com/caverionsuomi/

Tehtävässä menestyäksesi löytyy sinulta automaatio- tai sähköasentajan perustutkinto, LVIS-prosessien tuntemusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme kiinnostuksen talo- ja vesilaitostekniikkaan liittyvien uusien järjestelmien opetteluun, sekä hyvän IT-osaamisen. Arvostamme matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Joonas Oinonen, p. 050 440 2744 tai joonas.oinonen@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 12.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot