(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko asennuksiin ja kokoonpanoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Ydintehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saa toimittamistamme tuotteista parhaan mahdollisen lisäarvon oman toimintansa kannattavuuden takaamiseksi. Tarjoamme teknisesti korkealuokkaisia tuotteita yhdeksällä päätoimialallamme, jotka ovat voitelu, teollisuuden kunnossapito, prosessitekniikka, palontorjunta, liikkuvan kaluston ratkaisut, vaimennustekniikka, voimansiirtotekniikka, hihnat sekä mittaus, testaus ja työturvallisuus.
Yli 70 ammattilaista työllistävä YTM-Industrial Oy on perustettu vuonna 1977. Asiakaskuntamme sisältää laajan läpileikkauksen suomalaisista teollisuusyrityksistä.

Työn kuvaus:
  Teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut asiakkaamme YTM-Industrial Oy hakee kauttamme huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.  Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Vantaan Petikossa. Työ on osittain liikkuvaa pääkaupunkiseudulla, joten työajat vaihtelevat aikaisesta aamusta (5.30) aina aamuun (8.00). Työt alkavat pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi valitun henkilön ja Adeccon kanssa.

Toivomme sinulta:
  Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotyöstä ja aiempi kokemus tai koulutus sähköalalta katsotaan eduksesi. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia, oma-aloitteisuutta ja vastuullista asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää rutiininsietokykyä. Olet valmis liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulla, teet työsi huolella ja tarkasti, mutta silti ripeästi. Luonteeltasi olet auttavainen tiimipelaaja, jolla on motivaatio ja asenne työntekoon kohdillaan.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työ koostuu keittiösammutinjärjestelmien huolto ja korjaustöistä, huoltotöitä tehdään asiakkailla ympäri pääkaupunkiseutua. Lisäksi yrityksen tuotantotiloissa kokoonpanotyötä keittiösammutinjärjestelmien parissa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme vakituisen työsuhteen, pikaisen aloituksen, kokopäivätyön sekä mukavan työporukan ja osaavan taustaorganisaation tuen.
Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muista lisätä mukaan CV:si.
Hakuaika päättyy 30.9.2017

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tomi Kolu 040 640 3118.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoteknikko, sammutinlaitteet


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 040 640 3118


Toimipaikka:  VANTAA