Huoltoteknikko Algol Trehab Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Onko tekninen vianhaku ja asiakastyö lähellä sydäntäsi? Oletko kiinnostunut monipuolisista ja mielenkiintoisista teknikon tehtävistä vaihtelevissa työkohteissa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Trehabille motivoitunutta ja omatoimista huoltoteknikkoa liikkuvaan työhön pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Algol Trehab on apuvälinealan asiantuntija. He tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä alan johtavilta valmistajilta. Heidän toimialaansa kuuluu niin julkisen kuin yksityisen alan palvelut sekä kouluttaminen. Algol Trehabin asiantuntijat auttavat räätälöimään tuotteet yksilöllisten tarpeiden mukaisesti ja huoltavat apuvälineet ammattitaidolla ja kokemuksella. Algol Trehab on toiminut sujuvamman arjen puolesta jo yli 35 vuotta ja on osa Algol-konsernia. Lisätietoja www.algoltrehab.fi

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Trehabilla toimit osana kehittyvää huoltotiimiä työskennellen erilaisten apuvälineiden, kuten henkilönostinten, sähköpyörätuolien ja pyörätuolien parissa sairaaloissa, palvelu- ja yksityiskodeissa. Työhösi kuuluvat apuvälineiden vianetsintä, korjaus ja huoltotyöt, kuten myös huoltojen kirjallinen raportointi ja tekninen tuki laitteiden mahdollisissa ongelmissa. Teknisen osaamisen lisäksi hyvät sosiaaliset taidot sekä tunneäly ovat eduksesi, kun kohtaat erilaisia ihmisiä päivittäisessä työssäsi.

Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Espoon Karamalmilla, mutta huoltoja ja korjauksia tehdään asiakkaiden luona vaihtelevissa kohteissa pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Työhösi kuuluvat myös säännölliset työmatkat Suomessa, jotka vaativat toisinaan yöpymistä kohdekaupungissa. Matkat työkohteisiin kuljet omalla autollasi tai huoltoautolla, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Viikoittainen työaikasi on 37,5h maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla. Työsuhteessa noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Toivomme, että

  • Sinulla on teknisen alan koulutus ja mahdollisesti kokemusta pienten mekaanisten laitteiden huollosta 
  • Tekninen ymmärrys on vahvuuksiasi ja työkalut pysyvät käsissäsi 
  • Nautit itsenäisestä ongelmanratkaisusta ja sinulla on hyvä paineensietokyky
  • Koet erilaisten ihmisten kanssa työskentelyn mielekkääksi ja se sujuu sinulta luontevasti
  • Ymmärrät ja puhut sujuvasti suomea sekä englantia

Tarjoamme

Algol Trehab Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä apuvälinealan ammattilaiseksi monipuolissa vianhaku- ja huoltotehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisessä toimenkuvassa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Trehab tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla. Lisäksi työsuhteeseen kuuluu työterveyshuolto kattaen myös erikoissairaanhoidon palvelut.

Hakuprosessi

Olisiko Algol Trehab juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, apuvälineteknikko

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot