Huoltosuunnittelija
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Innostutko vastuullisesta tehtävästä, jossa pääset vaikuttamaan Cramon  keskuskorjaamon toimintaan? Olet mukana rakentamassa Cramon tulevaisuutta yhdessä tiimisi ja asiakkaiden kanssa. Haemme huoltosuunnittelijaa Tuusulan keskuskorjaamolle. 

TOIMENKUVASI

Huoltosuunnittelijan tehtäviin kuuluu

 • Huollon laskutus ja yhteydenpito asiakkaisiin.
 • Huollon varaosa- ja materiaalitilausten tekemistä.
 • Tuotannon suunnittelua ja aikataulutusta.
 • Huolto- ja varaosatoimintojen kehittämistä.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Olet tavoitteellinen ja kykenet pitkäjänteiseen suunnitelmalliseen työhön. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun merkityksen. Työturvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestään selviä asioita.
Lisäksi odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutustaustaa
 • englannin kielen taitoa
 • hyviä IT-taitoja
 • työkokemusta kunnossapidosta, hankinnoista ja varaosalogistiikasta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Kokemus rakennusalan koneista tai konevuokrauksesta on eduksi.

CRAMO TARJOAA SINULLE 

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Tarjoamme laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kalustomme kunnossapidossa ja toiminnan kehittämisessä. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä osakesäästöohjelma. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla

HAE MUKAAN!

Hae tehtävää viimeistään 31.7.2019 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa tekninen johtaja Hans Blomstedt (hans.blomstedt@cramo.com). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi. 

huolto, rakentaminen, työmaa, asiakassuhde, yhteistyö, vuokraus, rakennuskone, asennus, kunnossapito, saneeraus, työturvallisuus, julkisivu, olosuhdehallinta, kuivaus, työmaatila, kulunvalvonta

 

We are shapers

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1279544
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tuusula