Huoltosuunnittelija Ab A. Häggblom Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa. Lisätietoja yrityksestä www.haggblom.fi

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolaan

HUOLTOSUUNNITTELIJAA

Kaivoslaiteliiketoiminnan huoltosuunnittelijana vastaat asiakashuoltojen suunnittelusta, aikataulutuksesta ja projektin hallinnasta. Toimit tärkeänä linkkinä myynnin ja huoltohenkilöstön välissä varmistaen, että huolto onnistuu asiakkaan toivomalla tavalla. Hallinnoit kaikkea huoltoon tarvittavaa tietoa ja tuotat projektiin läpivientiin tarvittavat tekniset suunnitelmat ja aikataulut. Tarvittaessa otat esimiesvastuuta huoltohenkilöstöstä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, jossa olet ollut tekemisissä asennusten, hitsauksen tai huoltojen kanssa. Olet järjestelmällinen ja toimeen tarttuva. Omaat erittäin hyvän organisointikyvyn, etkä kiireenkään keskellä unohda dokumentoinnin tärkeyttä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaslähtöinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta suunnittelijan tai työnjohdollisista tehtävistä.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
                     - vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet
                     - mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401809
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola