(Poistunut julkaisusta)

Huoltosiivooja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Etsimme osa-aikaista huoltosiivoojaa metsäteollisuuden tuotantolaitokseen.

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun HUOLTOSIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään Joensuussa toiminut tuotantolaitos, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erittäin suotuisat. Työpaikka sijaitsee Joensuun keskustan tuntumassa.

Työssä siivootaan mm. teollisuuden tuotantotiloja, lattioita ja erilaisia koneita. Työ on osa-aikainen, pääasiassa lauantaisin ja maanantaisin 8-8,5h/päivä. Työ kestää käytettävyydestäsi riippuen pitkäänkin.

Aiempaa työkokemusta siivouksen alalta et tarvitse, mutta se on eduksi. Asiakkaamme perehdyttää henkilön työhön. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia ja ripeää työ-otetta. Tehtävästä selviytyy hyvin sekä mies että nainen, kunhan olet tottunut tekemään fyysistä työtä etkä pelkää likaisia työympäristöjä.

Huoltosiivoojana olet osa pienempää siivoustiimiä, jossa on hyvä, toisia kannustava ilmapiiri. Työ alkaa elokuun puolessa välissä. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävän palkka määräytyy alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jos kiinnostuit, laita hakemus tulemaan ja saat lisätietoa tarvittaessa Joensuun toimistolta.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti