(Poistunut julkaisusta)

Huoltosiivooja, osa-aikainen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Etsitkö osa-aikasta työtä? Tarjolla pidempiaikainen työ Joensuussa!

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun HUOLTOSIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään Joensuussa toiminut tuotantolaitos, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erittäin suotuisat. Työpaikka sijaitsee Joensuun keskustan tuntumassa.

Työssä siivootaan mm. teollisuuden tuotantotiloja, lattioita ja erilaisia koneita. Työ on osa-aikainen, pääasiassa lauantai-aamuisin, sunnuntai-iltaisin sekä mahdollisesti myös maanantaiaamuisin. Työaika on 8h/pv. Työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työ kestää käytettävyydestäsi riippuen pitkäänkin, ainakin 31.12.2019 saakka.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja ripeää työ-otetta. Aiempaa työkokemusta siivouksen alalta et tarvitse, mutta se on eduksi. Asiakkaamme perehdyttää henkilön työhön. Tehtävästä selviytyy hyvin sekä mies että nainen, kunhan olet tottunut tekemään fyysistä työtä etkä pelkää likaisia työympäristöjä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Huoltosiivoojana olet osa pienempää siivoustiimiä, jossa on hyvä, toisia kannustava ilmapiiri. Työ alkaa kesäkuun alussa. Huomioithan, että käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävän palkka määräytyy alan työehtosopimuksen mukaisesti.
Edellytykset työnsaannille:

  • Työturvallisuuskortti

    Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti

(Johanna lomalla 1.-7.4.2019)