Huoltosähköasentajia telakalle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme nyt huoltosähköasentajia telakkaympäristöön määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle sähköasentajalle ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sähköalan koulutus on työssä ehdoton vaatimus, mutta pitkää työkokemusta ei tarvita, sillä työhön perehdytetään hyvin ja työtä tehdään mukavassa tiimissä. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja, hätäensiapukorttia sekä motivoitunutta asennetta sähköasennustyötä kohtaan. Hyvistä tiimityötaidoista on tässä työssä hyötyä ja työohjeiden ymmärtämien vaatii perustason suomen kielen osaamista. Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen edellytys.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset huoltosähköasennustehtävät, kuten kytkennät, kaapelinvedot, valaisinasennukset sekä sähkölaitteiden huolto rakenteilla olevissa laivoissa ja työmaa-alueella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja 40 h/vko. Kyseessä on projektin mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 23.1.2022. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Senior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi arkisin klo 9-16.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550633
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vilma Hyvönen (vilma.hyvonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0406216202
  • Sijainti: Turku