(Poistunut julkaisusta)

Huoltopalvelupäällikkö, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Huoltopalvelupäällikön tehtäväkuvaan kuuluvat asiakkaiden huoltotilausten ja toimitusten koordinointi, aikatauluttaminen sekä toteuttaminen yhdessä huoltotiimin kanssa. Henkilö toimii huoltotiimin esimiehenä ja vastaa varaosatilauksista sekä koko yrityksen varastotoiminnasta.

Asiakaspalvelu on yrityksen toiminnan kulmakivi. Tehtävä vaatii päivittäistä yhteistyötä ja sujuvaa kommunikointia asiakkaiden sekä myyntitiimin kanssa.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ihmisjohtaja, joka osaa viedä asiat loppuun asti. Ihanne hakijalla on kokemusta asentajan töistä esimerkiksi kodinkone- tai laitehuoltoasennuksien parista.

Vaatimuksena sähkö- ja työturvallisuuskortti sekä englannin kielen kirjallinen että suullinen taito.

Haettavalla henkilöllä on teknisen ammattiosaamisen lisäksi positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta sekä kykyä organisoida asioita. Henkilöllä on intoa oppia uutta sekä halua olla osana laadukasta suomalaista kasvuyritystä. Eduksi katsomme jos haettavalla henkilöllä löytyy sähköalan koulutus.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen kokoaikaisen päivätyön Vantaalla.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ari Pajunen: ari.pajunen@hryhtiot.fi, puh. 040 480 2301.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: huoltopäällikkö, palvelupäällikkö, huolto, asiakaslähtöisyys.