(Poistunut julkaisusta)

Huoltopalvelun asiantuntija – Autokeskus, Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Autokeskus Oy on suomalaisen, Suomen merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju, joka palvelee asiakkaitaan Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa, Turussa ja Hämeenlinnassa noin 500 ammattilaisen voimin. Uusien henkilö- ja tavara-autojen valikoimiin kuuluvat BMW, Citroën, Ford, KIA, Nissan, Peugeot, ŠKODA ja Toyota. Näiden lisäksi Autokeskuksella on MINIn valtuutettu huoltopalvelu. 

Autokeskus tunnetaan paitsi tuotteistaan, myös ensiluokkaisesta palvelustaan. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö sekä huippuluokan laitteet ja järjestelmät ovat yhtiön ehdottomia vahvuuksia. Lisätietoa yrityksestä: www.autokeskus.fi.

 

Huoltopalvelun asiantuntija – Autokeskus, Helsinki

TOIMENKUVA

Kiinnostaisiko sinua työskentely laadukkaiden automerkkien parissa osana ammattilaisten huipputiimiä?

Etsimme nyt Autokeskukselle useita huoltopalvelun asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työmahdollisuuksia. Työpäiväsi koostuvat ensiluokkaisen asiakaspalvelun parissa varaosa- ja huoltopalveluiden myynnin sekä huoltopalveluiden ajanvarauksen tehtävissä. Työskentely tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaskontaktisi ovat ympäri Suomea, sillä palvelukeskuksessa palvellaan kaikkia Autokeskuksen autotaloja valtakunnallisesti.

Työnantajanasi toimii DialOk Communications Finland Oy (osa SFG Yhtiöt -konsernia), joka tuottaa Autokeskukselle keskitettyä Call Center palvelua. Varsinainen työskentely tapahtuu Autokeskus Oy:n tiloissa pääkaupunkiseudulla ja Autokeskuksen työnjohdon alaisuudessa. Työskentelyaika on arkisin klo 07-18 välillä. Katso tästä lisää DialOk:n ja Autokeskuksen yhteistyöstä: https://www.youtube.com/watch?v=wemuYWAsXTk

ODOTAMME SINULTA

Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on aito halu tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Hyvän perustan tehtävään tarjoaa autojen ja autotekniikan vahva tunteminen sekä mahdollinen aiempi kontaktipinta Autokeskuksen edustamiin automerkkeihin. Autoalan osaamisesi on voinut karttua aiemman työskentelyn, koulutuksen tai esimerkiksi harrastuneisuuden parista.

Edellytämme, että sinulta löytyy reipas ja selkeä ulosanti niin suomeksi kuin englanniksikin. Odotamme myös, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. AutoMasterin käyttökokemus katsotaan eduksi.

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle automaailman näköalapaikan, perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä kilpailukyisen palkan ja edut vakavaraisen kotimaisen työnantajan palveluksessa!

Haethan tehtävää pikaisesti, haastatteluita käydään jo hakuaikana ja päätöksiä tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut ja mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Eezyltä Milla Äikäs, milla.aikas@eezy.fi, p. 040 307 5109.