(Poistunut julkaisusta)

Huoltopalvelun asiantuntija – Autokeskus, Helsinki
Oy DialOk Communications Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Oy DialOk Communications Finland
Autokeskus Oy on suomalaisen, Suomen merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju, joka palvelee asiakkaitaan Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa, Turussa ja Hämeenlinnassa noin 500 ammattilaisen voimin. Uusien henkilö- ja tavara-autojen valikoimiin kuuluvat Nissan, BMW, Peugeot, Ford, Citroën ja ŠKODA. Näiden lisäksi Autokeskuksella on Fiatin, Alfa Romeon, Jeepin, Chryslerin, Dodgen ja MINIn valtuutettu huoltopalvelu.
Autokeskus tunnetaan paitsi tuotteistaan, myös ensiluokkaisesta palvelustaan. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö sekä huippuluokan laitteet ja järjestelmät ovat yhtiön ehdottomia vahvuuksia. Lisätietoa yrityksestä: www.autokeskus.fi.
Toimenkuva
Kiinnostaisiko sinua työskentely laadukkaiden automerkkien parissa osana ammattilaisten huipputiimiä?

Etsimme nyt Autokeskukselle useita huoltopalvelun asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työmahdollisuuksia. Työpäiväsi koostuvat ensiluokkaisen asiakaspalvelun parissa varaosa- ja huoltopalveluiden myynnin sekä huoltopalveluiden ajanvarauksen tehtävissä. Työskentely tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaskontaktisi ovat ympäri Suomea, sillä palvelukeskuksessa palvellaan kaikkia Autokeskuksen autotaloja valtakunnallisesti.

Työnantajanasi toimii DialOk Communications Finland Oy (osa SFG Yhtiöt- konsernia), joka tuottaa Autokeskukselle keskitettyä Call Center palvelua. Varsinainen työskentely tapahtuu Autokeskus Oy:n tiloissa Konalan toimipisteessä ja Autokeskuksen työnjohdon alaisuudessa.
Odotamme sinulta
Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on aito halu tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Hyvän perustan tehtävään tarjoaa autojen ja autotekniikan vahva tunteminen sekä mahdollinen aiempi kontaktipinta Autokeskuksen edustamiin automerkkeihin. Autoalan osaamisesi on voinut karttua aiemman työskentelyn, koulutuksen tai esimerkiksi harrastuneisuuden parista.

Edellytämme, että sinulta löytyy reipas ja selkeä ulosanti niin suomeksi kuin englanniksikin. Odotamme myös, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. AutoMasterin käyttökokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle automaailman näköalapaikan, perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä kilpailukyisen palkan ja edut vakavaraisen kotimaisen työnantajan palveluksessa! Työskentelyaika on arkisin klo 07-18 välillä.

Kiinnostuitko – hae nyt tehtävää pikaisesti. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteessa www.vmp.fi. Haastatteluita käydään hakuprosessin edetessä ja päätöksiä tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:n rekrytointikonsultti Viljo Julkunen, puhelimitse numerossa 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.04.2019 mennessä.