Huoltopäällikkö/järjestelmäasiantuntija
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Etsimme asiantuntevaan palo- ja turvatekniikkapalveluita tuottavaan tiimiimme tuotantotyöhön osallistuvaa

huoltopäällikköä / järjestelmäasiantuntijaa - paloturvallisuus

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavan ja kehittyvän suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Meille olet osa monipuolista ja välittävää työyhteisöä, jossa tarjoutuu hyviä urapolkuja sekä uusia mahdollisuuksia säännöllisesti. Meillä sinua odottaa yhteishenkeä, asiakaslähtöisyyttä ja luotettavuutta arvostava tiimi. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvät työsuhde-etuudet. Työjärjestelymme joustavat tarpeiden mukaan ja työvälineemme ovat nykyajan vaatimusten mukaiset.

Työtehtäväsi koostuvat asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävien suunnittelusta, tarjouslaskennasta, toimeenpanosta, projekteista ja kohdekäynneistä. Teet asiakasyhteistyöstä niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden parissa. Esimiehenä vastaat tiimin hyvinvoinnista, organisoit asentajien arjen työt ja ylläpidät jatkuvan parantamisen menetelmin laatu- ja asiakaslupaustamme. Raportoit suoraan turvapalveluistamme vastaavalle toimialapäällikölle.

Toivomme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutusta (insinöörin tai teknikon tutkinto) ja riittävää työkokemusta esim. paloilmoittimista, savunpoisto- ja turvavalojärjestelmistä. Arvostamme kokemusta vastaavasta tehtävästä asiantuntijana, aikaisempaa esimieskokemusta, organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista (esim. CADS / AutoCAD).

Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva paloilmoitintutkinto (Tukes-vastuuhenkilötutkinto). Eduksi katsomme myös muiden paloturvallisuusjärjestelmien pätevyydet sekä turvatekniikan kokemuksen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi 9.8.2021 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot