Huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Olisitko sinä uusi rakennusautomaation huoltopäällikkö ja työcaverimme?

Huoltopäällikkönä toimit ikään kuin kaksoisagenttina: hoidat palveluliiketoiminnan asiakkuuksiamme ja johdat esimiehenä asiantuntijatiimiä. Sinulta löytyy sopivasti teknistä ymmärrystä rakennusautomaatiosta, jotta kommunikointi sujuu molempiin suuntiin. Puhut siis sujuvasti sekä asiakasta että asiantuntijaa. Työssä on hyötyä teknisestä koulutustaustasta, mutta todistusta tärkeämpää meille on osaamisesi.

Toivomme, että sinulla on jo useampi vuosi alan kokemusta, ja olet ehkä aiemminkin toiminut esimiestehtävissä ja asiakasvastaavana. Löydät itsestäsi myös myyntiagentin vikaa, ja olet haka tunnistamaan lisämyyntipaikat. Onnistunut myynti on sinulle mission accomplished. 

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Suunnittelet, priorisoit, aikataulutat ja hallitset huoltotoimintaa asiakkaidemme kiinteistöissä sekä vastaat tiimisi tuottamasta tuloksesta. Päälliköinnilläsi pidät huolen, että työt hoituvat sovitun aikataulun sekä laatu- ja palvelutason mukaan.
  • Pidät tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin: viestit tulevista toimenpiteistä ja käyt läpi käynnissä olevia projekteja. 
  • Suunnittelet tiimisi resurssit ja toimit teknisenä tukena asentajille tiukan paikan tullen. 
  • Hoidat sujuvasti myös paperihommat: mm. raportoinnin, laskutuksen ja huoltotietojen ylläpitämisen. Laskut ja dokumentointi pyörivät käsissäsi tehokkaasti ja tarkasti.
  • Huomaat lisämyynnin paikat ja mielelläsi tarjoat asiakkaillesi uusia ratkaisuja. Kannustat tiimiäsikin vetämään myyntihousut jalkaan epäröimättä. 
  • Et tyydy tekemään asioita aina samalla tavalla, vaan mielelläsi kehität huoltotoimintaa sujumaan entistä paremmin.

Psst. Meidän rakennusautomaatiotiimissämme on muuten auki myös automaatioasentajan, projektinhoitajan, projektipäällikön sekä huoltopäällikön paikat – käy kurkkaamassa kampanjasivultamme lisätietoja.

 

Miksi rakennusautomaation huoltopäälliköksi Caverionille?
 
Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa ja asiakastyytyväisyytemmekin on korkealla. Huoltopäällikkömme Teppo kertookin, että työssä parasta ovat ammattilaiset caverit sekä asiakkaat. Lue Tepon työstä lisää caverikirjastamme.

Työn sijainti: Etsimme uusia huoltopäälliköitä valtakunnallisesti, ympäri Suomen.

Työn aloitus: meillä on nyt useita paikkoja auki, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Palkkaus: olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.


Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomake sivun lopussa.

Kysy lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla Kai Kortelaiselle, puh. 050 390 6784. Soittoajat: perjantaisin 19.11., 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 12-14. 

Kain tavoitat myös sähköpostilla: kai.kortelainen@caverion.com.


Caverion – tuleva työpaikkasi?

Älykaupunkeja ei luoda tyhjästä. Ne luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset ja teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Tavoitteena on tarjota sen asukkaille terveellisempi, toimivampi ja turvallisempi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, sillä rakennusautomaatio on kriittinen osa älykaupunkien nousua. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Tule ylläpitämään älykaupunkien elintärkeää infraa kanssamme! #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot