Huoltopäällikkö

Volvo Finland Ab
Tietoa tehtävästä
Nykyisen huoltopäällikön siirtyessä uuteen tehtävään yrityksessämme haemme Jyväskylän uuteen Volvo Truck Centeriin

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan toimipisteen liiketoiminnasta.

Olet sydämeltäsi yrittäjä ja palat halusta onnistua. Et tyydy vähään, vaan haluat että yksikkösi on PARAS.

Vastuualueesi kattaa jälkimarkkinatoiminnan eli huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut. Kuulostaako vaativalta? Ei hätää, et tee tiimisi kanssa tätä yksin, vaan teillä on vahva organisaatio tukena.

Tässä tehtävässä kohtaavat vapaus ja vastuu. Olet vastuussa yksikön henkilöstöstä, asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä sekä toiminnan kannattavuudesta. Voit tehdä päätöksiä omassa työssäsi yhdessä henkilöstön kanssa yrityksen strategian mukaisesti.

Esimiehenä haluat auttaa muita onnistumaan ja sinut koetaan innostavana ja reiluna. Sinulle on luontevaa puhua asioista ja toimia läpinäkyvästi eri osapuolten kanssa. Olet hyvä organisoija ja saat hommat luistamaan, etkä pelkää uusia haasteita.

Jyväskylän korjaamo on täysin uusi, joten työskentelet tiimisi kanssa valoisissa, viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Kansainvälisenä ja monialaisena asiantuntijaorganisaationa Volvo tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä monipuoliset työkalut ja osaajaverkoston työskentelysi tueksi. Volvon oma koulutustarjonta mahdollistaa myös pysymisen jatkuvan kehityksen kärjessä.

Haluatko kuulla miksi nyt on mainio hetki tulla Volvolle töihin?
Soita tulevalle esimiehellesi Kalle Hakalalle puh. 050 477 4560.

Täytä hakemuksesi viimeistään 18.4.2021 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta