(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020

Haemme Auto-Jenin palvelukseen Huoltopäällikköä Varkauteen

Huoltopäällikkönä toimit huolto-osaston esimiehenä, sekä vastaat osaston operatiivisesta toiminnasta. Olennainen osa huoltopäällikön työtä on toiminnan kehittäminen, työn organisointi, maahantuojayhteistyö ja asiakaspalvelutiimisi tukeminen.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä sekä esimiestehtävistä. Sinulla on tekninen, mielellään AMK-tasoinen koulutus tai käytännön kokemusta. Omalla esimerkilläsi kannustat tiimiäsi hyviin suorituksiin ja tarvittaessa olet jämäkkä ja päämäärätietoinen joukkueesi johtaja.

Hakijalta toivomme:

  • Aiempaa vahvaa kokemusta korjaamotoiminnasta
  • Soveltuvaa alan koulutusta
  • Asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta, vastuunotto- ja paineensietokykyä, sekä halua olla osana tiivistä työyhteisöä
  • Tulosvastuullisuutta

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden paikkakunnan myydyimpien automerkkien palveluksessa. Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.