(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt huoltopäällikön tehtävään Uimaharjuun

 

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

 

jolla on vahva osaaminen rakennustöistä ja projektijohtamisesta. Tässä huoltopäällikön tehtävässä vastaat nimetyn asiakkuuden rakennustöiden erinomaisesta hoitamisesta ja toimit asentajatiimisi esimiehenä. Huolehdit kiinteistön muutostöiden läpiviennistä sekä kiinteistön ylläpitotehtävien laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös hallinnolliset esimiestehtävät ja työturvallisuudesta vastaaminen.

 

Odotamme sinulta rakennusalan insinöörin tutkintoa (AMK) tai rakennusmestarin tutkintoa tai vastaavaa soveltuvaa tutkintoa. Työssä menestyäksesi tarvitset kokemusta projektijohtamisesta ja osaamista kiinteistön ylläpitotehtävistä, muutostöiden läpiviennistä sekä uudisrakennustöiden läpiviennistä. Projektien johtamisesta ja menestyksekkäästä hallinnasta sinulla löytyy näyttöjä ja rakennusurakan yleisten sopimusehtojen esim. YSE 98 hyvä tuntemus katsotaan eduksi.  Esimiestyö on sinulle tuttua ja mielekästä ja sinulla on kokemusta tiimin johtamisesta kohti yhteisiä tavoitteita. Hyvät sosiaaliset taidot ovat tässä työssä edellytys ja asiakastyössä pääset loistamaan hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä. Jos siis haluat toimia kiertotalouden käytännöntekijänä ja toimia porukassa, jossa tuotamme asiakkaillemme parempaa huomista, niin saatat olla hakemamme henkilö! Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.10 mennessä. Alamme käydä läpi hakemuksia vasta hakuajan päätyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat hakuaikana lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Piipposelta, p. 040-5132768, arkisin klo 15-16 välillä.