(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Bernitz Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Bernitz Huolto on 2017 Jyväskylään perustettu raskaan kaluston huoltoyritys. Yritys on taloudellisesti vakaa ja toimintaa johdetaan hyvin. Tilauskanta on iso ja yritys vahvassa kasvussa. Keväällä 2020 valmistui uusi 1500 m2 kokoinen halli ja töitä tehdään valoisassa ja siistissä ympäristössä. Toimintaan ja kasvuun panostetaan vahvasti koko ajan. Kasvussa ja kehityksessä halutaan nyt siirtyä seuraavalle tasolle.

Etsimme HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tuotannon työnjohdosta ja esimiestyöstä, töiden suunnittelusta, asiakaspalvelusta ja varaosahankinnoista.

On tärkeää, että sinulla on raskaan kaluston asennustaustaa, kokemusta esimiestyöstä ja asiakaspalvelusta. Arvostamme kovasti hyvää ja oma-aloitteista asennetta, intoa tarttua tehtävään ja halua kehittää toimintaa. Toivomme myös, että sinulla on valmiudet tehdä kaksivuorotyötä tulevaisuudessa.

Tiimi on pieni, mutta se kasvaa vauhdikkaasti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Adecco auttaa rekrytoinnissa, mutta työsopimus tehdään Bernitz Huollon kanssa.

Miksi Bernitzille kannattaa tulla?

Bernitzin taloudellinen tilanne on hyvä ja tasapainossa. Yrityksessä pystytään panostamaan toiminnan kehittämiseen. Bernitzillä pääset mukaan vauhdikkaasti kasvavan yrityksen erittäin keskeiseen rooliin, josta pääset näyttöjesi mukaan etenemään urallasi. Tavoitteena on löytää kehitysorientoitunut henkilö, joka saa isosti vastuuta ja valtaa arjen johtamiseen ja erityisesti toiminnan kehittämiseen. Valitulle henkilölle maksetaan osaamisen mukaista ja kilpailukykyistä palkkaa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Petteri, yrityksen omistajana ja vetäjänä, on jämpti, napakka ja pitää niin talouden kuin työympäristön kunnossa. Toiminnassaan hän arvostaa joustavuutta puolin ja toisin. Myös työvälineisiin ja työympäristöön investoidaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin soittele Tea Heinolalle, puh. 0400 451 039. Hae paikkaa hakemuksessa olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.