(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt kiinteistötekniikan ammattilaistiimiimme

 

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Huoltopäällikön roolissa vastaat Itä-Suomen seudun kiinteistötekniikan asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta, toimit asentajatiimisi esimiehenä ja huolehdit asennus- ja huoltotöiden laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös hallinnolliset esimiestehtävät ja työturvallisuudesta vastaaminen.

 

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, vahvaa talotekniikan osaamista LVI-, sähkö-, kylmä-,  ja/tai automaatioalalta ja soveltuvaa insinöörin tai teknikon tutkintoa. Esimieskokemus lasketaan eduksi ja arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Et pelkää IT-järjestelmiä, sillä tässä tehtävässä pääset opettelemaan ERP-järjestelmämme saloja sekä ottamaan haltuun monta muutakin järjestelmää, joita tulet tarvitsemaan päivittäisessä työssäsi.

 

Jos haluat toimia kiertotalouden käytännöntekijänä ja toimia porukassa, jossa tuotamme asiakkaillemme parempaa huomista, niin saatat olla hakemamme henkilö! Tarjoamme ison talon edut ja työn mukavassa ympäristössä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme ja ole huomisella töissä!

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat hakuaikana lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Piipposelta, p. 040-5132768, arkisin klo 15-16 välillä.

 

Tutustu L&T:n arvoihin tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä