(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoista

 

KYLMÄALAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ 

 

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakastyö, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Tehtävässä vastaat myös työturvallisuudesta.

 

Odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (esim. kylmämestari, insinööri, teknikko tai kylmäasentaja) sekä kokemusta kylmäalan työnjohdollisista tehtävistä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. IT-järjestelmien käyttö työssä on sinulle tuttua ja hallinnolliset työtehtävät sujuvat sinulta näppärästi.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset kehittämään ammattitaitoasi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä sairauskassa ja tuemme työssä jaksamista erilaisilla vapaa-ajan toimikuntien vuosittaisilla kannatusmaksuilla. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin

 

L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme ja ole huomisella töissä!

  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuorelta p. 050-3853190, arkisin klo 15-16 välillä.

 

Tutustu L&T:n arvoihin tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä