(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Unelmalomien huoltopäällikkö haussa Katinkultaan!

Onnistuneiden lomien takana on toimiva kokonaisuus. Sen takaamiseksi tarvitsemme joukkoomme unelmalomien huoltopäällikköä Katinkultaan. Hakemamme huoltopäällikkö omaa kiinteistö- ja allastekniikan tuntemuksen, esimieskokemusta, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä on valmis säännölliseen yö- ja viikonloppupäivystykseen. Tehtävässä on tarpeen omata englanninkielentaito.

Haussa on nyt huollon ammattilainen, joka hoitaa kokonaisvastuullisesti Katinkullan kiinteistökokonaisuuden huoltoa. Huoltopäällikön vastuulle tulevat hotellirakennus, kylpylä, harrastetilat, ravintolatiloja sekä noin 200 lomahuoneistoa. Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakeskuksessa Vuokatissa. Katinkulta on ympärivuotinen lomakeskus trooppisine kylpylöineen. Kiinteistöyhtiöiden lomahuoneistot toimivat viikko-osake tai Villas periaatteella ja yhdessä osakkaiden kanssa kehitämme ja ylläpidämme korkeaa laatutasoa. Lue lisää Katinkullasta: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Tarjoamme unelmalomien huoltopäällikölle vakituisen ja kokoaikaisen työn sekä monipuolisen työympäristön ja vaihtelevat tehtävät. Eduksi katsomme kokemuksen pitkän tähtäimen korjausohjelmien suunnittelusta, ja huolto-ohjelmien laatimisesta kiinteistöille sekä talotekniikan tai rakennusalan koulutuksen. Työskentelemme hyvässä tiimissä kaikissa kylpylähotellin ja loma-asuntojen huoltotöissä. Me tarjoamme hyvät henkilöstöedut unelmalomailun merkeissä. Tartu vasaraan ja tule osaksi tiimiä korjaamaan kanssamme puitteita unelmalomille!

Hakemukset viimeistään 30.10. https://rekrytointi.holidayclub.fi/

Lisätietoja: Ville Valtanen ville.valtanen@holidayclub.fi, 040 7399118, yhteydenotot arkisin klo 08.00-16.00 välisenä aikana.