(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Metroauto oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme nyt Metroauto Koskeloon, Kehä III

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Koskelon autotalon jälkimarkkinointitoiminnasta.

Odotamme sinulta ammattimaista otetta työhön ja positiivista palveluasennetta. Tulet toimimaan sekä osaston esimiehenä että myös suorassa asiakaspalvelutyössä työn vastaanotossa. Tärkeä osa työtäsi on huollon asiakaskokemuksen kehittäminen yhteistyössä tiimisi kanssa.

Sinulta löytyy esimieskokemusta sekä halua kehittyä esimiestyössä. Ymmärrät taloudellisia tunnuslukuja ja osaat johtaa toimintoja niiden pohjalta. Vastaat Metroauto Koskelon jälkimarkkinoinnin tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä ja työtyytyväisyydestä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet ylläpitänyt osaamistasi. Haluat sitoutua pitkäjänteisesti kehittämään yrityksemme toimintaa.

Olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja hallitset tietotekniikan sujuvasti. Esimiehenä tartut asioihin ripeästi ja hoidat ne jämäkästi, mutta hyvässä hengessä. Sujuva yhteistyö automyynnin kanssa on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä. 

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja haastava. Pääset rekrytoimaan toimipisteeseen lisää osaajia omaan tiimiisi. Raportoit MetroAuton jälkimarkkinointijohtajalle. 

Pääset tässä tehtävässä kehittämään niin jälkimarkkinointitoimintaa, koko autotalon toimintaa että myös omaa osaamistasi. Yhdessä osastosi henkilökunnan kanssa olet haluat nostaa Metroauto Koskelon paikkakunnan parhaaksi autotaloksi.

Kysy lisätietoja tehtävästä jälkimarkkinointijohtaja Jukka Laitiolalta, puh. 0400 843 737.  

Hae heti, sillä lähetämme mahdollisesti videokysymyksen sähköpostilla ja/tai aloitamme haastattelut  jo hakuaikana.