(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme Raaseporin Volvo Truck Centeriin

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan toimipisteen liiketoiminnasta.

Olet sydämeltäsi yrittäjä ja palat halusta onnistua. Et tyydy vähään, vaan haluat että yksikkösi on PARAS.

Vastuualueesi kattaa jälkimarkkinatoiminnan eli huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut. Kuulostaako vaativalta? Ei hätää, et tee tiimisi kanssa tätä yksin, vaan teillä on vahva Volvon organisaatio tukena.

Tässä tehtävässä kohtaavat vapaus ja vastuu. Olet vastuussa yksikön henkilöstöstä, asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä sekä kannattavuudesta. Voit tehdä päätöksiä omassa työssäsi yhdessä henkilöstön kanssa yrityksen strategian mukaisesti. 

Esimiehenä haluat auttaa muita onnistumaan ja sinut koetaan innostavana ja reiluna. Sinulle on luontevaa puhua asioista ja toimia läpinäkyvästi eri osapuolten kanssa. Olet hyvä organisoija ja saat hommat luistamaan, etkä pelkää uusia haasteita. Tässä toimipisteessä sinulla tulee olla sekä sujuva suomen että ruotsin kielen taito.

Kansainvälisenä ja monialaisena asiantuntijaorganisaationa Volvo tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä monipuoliset työkalut ja osaajaverkoston työskentelysi tueksi. Volvon oma koulutustarjonta mahdollistaa myös pysymisen jatkuvan kehityksen kärjessä.

Haluatko kuulla miksi nyt on mainio hetki tulla Volvolle töihin? 
Soita tulevalle esimiehellesi Juha Tahvanaiselle (suomenkieliset yhteydenotot) puh. 050 385 7276 tai jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholmille (ruotsinkieliset yhteydenotot) puh. 050 302 2905. 

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat.