(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme ammattitaitoista

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖASENNUSTÖIHIN

Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Espoon alueella.Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakaskontaktointi, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Sähköpalveluissa meillä on tällä hetkellä töissä noin 70 henkilöä ja useampi tiimi pääkaupukiseudulla. Toimit omaan tiimiisi kuuluvien asentajien esimiehenä.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus sähköasennustöiden työnjohtotehtävistä ja projekteista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan sekä kehittämään ammattitaitoasi. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 1.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuorelta, p.0503853190, arkisin klo 8-16 välillä.