(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme Vantaan toimipisteeseemme ammattitaitoista huoltopäällikköä vastaamaan liike- ja toimitila-asiakkaiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöistä sekä kiinteistöjen vikakorjauksista. Tehtävä edellyttää kiinteistön taloteknisten järjestelmien monipuolista osaamista, organisointikykyä sekä itsenäistä ja toimeenpanevaa otetta.

Tehtäviisi kuuluu talotekniikan huollon, huoltomiesten, korjausten ja ylläpidon toiminnan työnjohto, ohjaus, seuranta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävät. Vastaat kokonaisvaltaisesti asentajatiimisi ohjauksesta ja myynnistä sekä toimit asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tässä tehtävässä tarjoamme joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen, lounasedun ja tuloksiin sidotun reilun bonuksen. Käytössä ovat lisäksi Caverioni kaikki henkilöstöedut.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää esim. insinöörin, teknikon, kiinteistöpalvelualan tutkintoa tai sinulla on vastaavat taidot ja muutaman vuoden vankkaa työnjohtokokemus.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tuomo Väyrynen, puh. 0407544822. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja saat myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Lähetä hakemuksesi 30.11.2018. mennessä oheisen linkin kautta.