(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme sopivaa

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖASENNUSTÖIHIN

pääkaupunkiseudulle. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakaskontaktointi, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus sähköasennustöiden työnjohtotehtävistä ja projekteista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Täytä hakemuksesi viimeistään 23.9 mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Mikko Lemettiseltä ma 3.9 alkaen arkisin klo 8-16 välillä.