(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Vantaa

Haemme Vantaan toimipisteeseemme huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat sopimusasiakkaidemme LV taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä LV saneeraus projektienkokonaisuuden hallinnasta. Kohteet ovat liike- ja toimitiloja.

Monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan työnkuvaan kuuluu:
• tarjouslaskenta
• LVI teknisten palvelusopimusten hoitaminen
• LVI taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät
• työnjohto
• saneerausprojektien kokonaisuuksien hallinnasta.

Tehtävässä pääset osaksi hyvää työporukkaa ja yhteishenkeä, joka päivä on erilainen ja pääset nauttimaan työn vaihtelevuudesta ja haasteista. Caverionilla saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta alalta sekä LVI- Insinöörin tai -teknikon tutkintoa tai vastaavia taitoja vankan työkokemuksen kautta. Eduksi katsotaan kaukolämpöoikeudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Jari Rautala p. 050 390 1673. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävään 3.7.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.