(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Tehtävästä

Etsimme nyt Sodankylään Metso Minerals -liiketoimintaamme Huoltopäällikköä vastaamaan Sodankylän kaivosasiakkaamme huoltosopimuksen töiden sujuvuudesta, organisoinnista, johtamisesta ja kehittämisestä.

Työssäsi mm. kokoat ja johdat huoltotiimejä, vastaat aikatauluista ja alihankinnasta, pidät huoltoprojektien langat ja budjetit käsissäsi sekä hoidat laskutusta ja raportointia. Toimit esimiehenä pienelle huoltohenkilöstötiimille. Työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja olet myös tukena Metson paikalliselle myyntiorganisaatiolle tarjousprosesseissa.

Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Pohjois-Suomen alueella. Työssä on joustava työaika sekä etätyömahdollisuus.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi huoltopäällikkönä sinulla tulisi olla jo aiempaa kokemusta kaivos- tai muun teollisuuden huoltotoiminnasta sekä mielellään aiempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Sinulla on taitoa johtaa useita projekteja samanaikaisesti asiakaslähtöisessä ja hektisessä työympäristössä. Työskentelet vastuullisesti ja hyviä yhteistyötaitojasi hyödyntäen myös nopeasti muuttuvissa ja haastavissa tilanteissa.  

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri/diplomi-insinööri) sekä sujuva suomen ja englannin kielien taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kaivosalan asiakasrajapinnassa. Pääset kehittämään toimintaamme sekä itse kehittymään kanssamme. Tueksesi saat hyvän työyhteisön, perusteellisen perehdytyksen ja tietenkin kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Tehtävä alkaa oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Lauri Ylönen, puh, +358503173950, soittoajat: 19.4. klo 14-15, 23.4. klo 16-17 ja 2.5.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Metso Careers –sivun kautta viimeistään su 6.5.2018.