(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Jyväskylä

Haemme Jyväskylän alueen asiakkuuksiimme ammattitaitoista kylmäalan huoltopäällikköä. Pääset toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimin tuki on kuitenkin tarvittaessa aina saatavilla.

Monipuolisen ja haasteita tarjoavan roolin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kylmäteknisten järjestelmien huolto-, ylläpito-, korjaus- ja asennustöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

• työnjohto
• kylmäteknisten palvelusopimusten hoitaminen
• tarjouslaskenta
• yhteistyö asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää vankkaa kylmäteknisen alan kokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on soveltuva kylmäalantutkinto ja Y3 vastuuhenkilöpätevyys.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Remes p. 0400 263 073. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää viimeistään 02.04.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
#LI-TN1