(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, tuotantolaitteiden kunnossapitopalvelut
Konecranes Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Nykyisen huoltopäällikkömme siirtyessä Konecranesin sisällä toiselle toimialueelle, meillä on nyt haussa Kotkaan

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, TUOTANTOLAITTEIDEN KUNNOSSAPITOPALVELUT

Meillä pääset ottamaan kokonaisvastuun Kymenlaakson alueen tuotantolaitteiden kunnossapitopalveluista. Toimenkuvasi rakentuu viidestä kulmakivestä, jotka ovat turvallisuus, asiakkaat, henkilöstö, kasvu ja kannattavuus. Kymenlaakson alueen asiakaskuntamme rakentuu useammasta isosta vuosia kestäneestä asiakkuudesta ja niitä täydentävistä pienemmistä asiakkuuksista. Huolehdit asiakaspalvelun tasosta ja asiakassuhteen ylläpidosta sekä kehittämisestä. Lisäksi avaat ja rakennat myös uusia asiakkuuksia.

Alaisuudessasi työskentelee noin kymmenen kunnossapidon ammattilaista, joista kaksi on työhön osallistuvaa tiiminvetäjää. Tuet ja autat tiimiäsi onnistumaan työssään resursoinnin, työn organisoinnin ja ammattitaidon kehittämismahdollisuuksien kautta. Yhdessä onnistutte ja luotte positiivisia asiakaskokemuksia. Raportoit Etelä-Suomen kunnossapidon yksikön päällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta kunnossapidon monipuolisista tehtävistä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Arvostamme Kymenlaakson alueen teollisuusyritysten tuntemusta ja verkostuneisuutta alan päättäjien parissa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Omaat hyvät esimiestaidot ja tarjoat jokaiselle mahdollisuuksia onnistua vahvuuksiensa kautta. Sinulle hyvä asiakaspalvelu on kunnia asia. Haluat myös kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Sinulla on periksiantamaton asenne ja halu menestyä. Niiden avulla selviät tiukemmistakin paikoista.

Tarjoamme sinulle vahvan ja vastuullisen roolin, ison konsernin henkilöstöedut koulutus-/kehittymismahdollisuuksineen sekä rautaisen linjaorganisaation tueksesi.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikket kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme! Emme käytä hakuaikoja, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.