(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö teknologiateollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ konepajateollisuuden asiantuntijatehtävään.

Oletko myyntihenkinen tuotantoteknologian ammattilainen, jolla on vankka tuntemus teollisuuden toimialasta? Mikäli haluat päivittäin haastaa itsesi ja kasvattaa aktiivisesti ammatillista osaamistasi, voisit olla sopiva henkilö kyseisiin työtehtäviin.

Asiakkaanamme on vakavarainen, kasvava ja kehittyvä konepajateollisuuden ja tuotantoteknologian asiantuntijayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pirkanmaalla.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi DI tai KTM, mutta ennen kaikkea näet itsesi asiakaspalveluhenkisenä ja organisointikykyisenä teollisuuden asiakasprojektien kehittäjänä. Hakijalta edellytetään vahvaa konepuolen tuntemusta, useamman vuoden kokemusta toimitusprojektien organisoinnista tai vastaavista tehtävistä, asiantuntemusta teollisuuden toimialalta ja palvelujen myynnistä sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toimit joustavasti ja itsenäisesti. Motivoidut haastavasta työstä, jossa asiakastoimitusprojektien pitkäjänteinen läpivienti on päävastuullasi. Haluat ymmärtää konepajateollisuuden asiakkaiden toimintaa ja olla mukana kehittämässä heidän kilpailuetuaan.

Päätoimipaikkanasi on Tampereen toimipiste, mutta ajoittainen matkustaminen asiakkailla kuuluu toimenkuuvaasi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa hyvistä tuloksista myös palkitaan. Organisaatio koostuu asiantuntijoista jotka arvostavat luotettavuutta, avoimuutta ja työhyvinvointia. Osaamisesi tukena on teollisuuden huipputeknologiaa ja palveluja, sekä loistavat työkaverit joiden kanssa pääset kehittämään yrityksen toimintaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja bonuksista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset tulee lähettää palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Lasse Lehtinen: lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121