(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, talotekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020
Omaatko vahvan ymmärryksen talotekniikan toimintaperiaatteista? Etsitkö vastuullista työnantajaa, jolle työturvallisuus on osa ammattimaista toimintaa? Kasvun myötä haemme huoltopäällikköä vastaamaan sekä asennustiimin, että asiakkuuksien kehittämisestä Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin, sekä mahdollistamme jatkuvan koulutuksen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. laaja terveyshuolto sekä liikuntaedut. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Huoltopäällikkönä toimit esimiehenä 1-10 asentajan tiimille. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat töiden organisointi sekä materiaalihankinnat. Vastaat mm. pienten sähkötöiden tarjouslaskennasta sekä johdat projekteja. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. 

Menestyäksesi tehtävässä omaat jo kokemusta työnjohdosta sekä muutaman vuoden työkokemuksen LVI-tai sähköasennus-/suunnittelu tehtävistä ja ammattiin soveltuvan koulutuksen (insinööri tai teknikko). Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Hyvänä yhteistyön rakentajana saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Arvostamme myös hyviä tietoteknisiä taitoja ja käytätkin luontevasti SAP- ja Excel -ohjelmia töiden raportoinneissa. 

Tiimimme jo odottaa sinua, joten hae 20.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävään liittyvissä kysymyksissä antaa aluepäällikkö Harri Kuusisto, p. 050 3901073. 

#LI-TN1