(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sprinkleri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Oletko sprinklerijärjestelmien osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut Meille töihin!

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Tässä huoltopäällikön tehtävässä pääset kouluttautumaan halutessasi lisää, sillä Me yhdessä tuemme sinun matkaasi alan huippuosaajaksi. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä hyötyy myyntihenkisyydestä ja hyvien vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Tiimipelaajana olet myös tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Ydintehtävinä huoltopäälliköllä on:

  • vastuu sprinklerijärjestelmien ylläpito-, asennus- ja käyttöönottotehtävät
  • huoltojen koordinointi
  • oman asentajatiimin johtaminen
  • sprinkleritöiden tarjouslaskenta
  • aselajin asiakkuuksien hoito

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (LVI-insinööri/-teknikko) sekä useamman vuoden kokemusta alalta. Eduksi katsomme tietotekniikan osaamisen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kai Kortelainen puh. 050 390 6784 tai kai.kortelainen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.