(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö sopimuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Sopimusasiakaskohteemme kaipaa motivoitunutta ja kehityshaluista huoltopäällikköä vastaamaan teollisuuskiinteistön huollosta ja kunnossapidosta. Vastuullinen tehtävä ja paikka missä pääset taatusti kehittämään osaamistasi eteenpäin odottaa sinua, hae heti!

Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työpäiväsi sisältävät paljon monipuolista tekemistä ja vastuullasi ovat:

  • työnjohto ja esimiestyö (alaisia reilu 10)
  • alihankinnan ohjaaminen perehdytyksineen
  • huoltojen toteutusten resursonti ja raportointi
  • laadukkaan palvelun tuottaminen sopimusasiakkaalle
  • mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa
  • toiminnan kehittäminen

Työskentelet asiakaskohteessa Turussa ja vastaat Länsi-Suomen kohteista. Työn suola on toimiminen asiakasrajapinnassa ja pääsetkin tekemään laajasti yhteistyötä sidosryhmien kanssa asiakkuuden kehittämisen myötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa.

Uudet vastuut odottavat sinua talotekniikan osaaja. Toivomme sinulta osaamista ja työkokemusta alalta sekä soveltuvaa alan koulutusta.Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Tarvitset tehtävässä lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa asiakaslähtöistä asennetta.Eduksi on ketterä toiminnanohjausjärjestelmien käyttötaito.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Pasi, p. 050 390 1741. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.04.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.