(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sammutusjärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Ovatko paloilmoitin- tai kaasusammutusjärjestelmät sinulle tuttuja asioita? Haemme nyt joukkomme huoltopäällikköä Tampereelle, vastaamaan kaasusammutusjärjestelmien huollosta ja ylläpidosta asiakaskohteissamme. Lue siis lisää!

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää, vaan meillä pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon monipuoliset henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Tarjoamme sinulle nyt itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! www.caverion.fi/caverikirja.

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa päivittäisistä työnjohtotehtävistä, huoltotöiden toteutuksesta, aikataulutuksesta, suunnittelusta, huoltoraportoinnista ja hinnoittelusta. Huoltopäällikkönä vastaat myös niin asennustiimin kuin asiakkuuksien kehittämisestä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus, insinööri tai teknikko (sähkö/elektroniikka) sekä kokemusta esimiestehtävistä. Aikaisempi paloilmoitin- tai kaasusammutusosaaminen katsotaan eduksi. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Tiimimme jo odottaa sinua, joten hae 13.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävään liittyvissä kysymyksissä antaa huoltopäällikkö Marko Jokinen, p. 040 532 2321. #LI-TN1