(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö sähkötöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoista

 

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖTÖIHIN

 

Espooseen tai Helsinkiin. Työssäsi vastaat sähköasentajatiimisi päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin ja Espoon alueella. Tehtäviisi kuuluu sähkötöiden suunnittelu, asentajatiimisi johtaminen, asiakastyö ja palveluiden myynti. Tehtävässä vastaat myös työturvallisuudesta, tarjouslaskennasta ja laskuttamisesta sekä hallinnollisista esimiestöistä.

 

Odotamme sinulta sähköinsinöörin (AMK) tai sähköteknikon tutkintoa sekä kokemusta sähkötöiden työnjohdollisista tehtävistä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan ripeästi kiperimmätkin tilanteet ja asentajien kysymykset yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. IT-järjestelmien käyttö on sinulle mieluisaa ja tuttua, ja tässä tehtävässä pääsetkin opettelemaan ERP-järjestelmämme saloja sekä ottamaan haltuun monta muutakin järjestelmää, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi. 

 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa porukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä sairauskassa, työntekijäkerhojemme liikunta- ja kulttuurietuisuuksia unohtamatta. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistö- ja ympäristöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi ja verkoistoitua alan ammattilaisten kanssa. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme ja ole huomisella töissä!

  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi määräaikaan mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Teemu Nurmelalta, p. 050-5641765, arkisin klo 15-16 välillä.

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä