(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sähkötekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat sinua talotekniikan ammattilainen! Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäviisi kuuluu sähköhuoltojen, korjausten ja ylläpidon ohjaus, seuranta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävät. Vastaat asiakkuuksien lisämyynnistä ja pääset osallistumaan myös tarjouslaskentaan. Teet mielelläsi laadukasta asiakaspalvelua ja yhteistyötä sopimusasiakkuuksin parissa. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Tarjoamme sinulle:

  • joustavat työajat
  • ammattitaitoisen tiimin johdettavaksesi
  • hyvät kehittymismahdollisuudet alan suurimman kiinteistötekniikan yrityksessä
  • Caverionin henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä asenteella ja itsenäisellä, tavoitteellisella työotteella. Sinulta toivomme sähköalan kokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on myös soveltuva tekninen ammattitutkinto (Sähköinsinööri). Toivomme myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Toni Tupola, p. 050 385 1596. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.