(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sähköistys
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme kiinteistöteknisten palveluiden tiimiämme hakemalla huoltopäällikköä Vantaalle asiakaskohteeseemme.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti palveluidemme laadusta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Työskentelet asiakasrajapinnassa ja pääset tekemään laajasti yhteistyötä sidosryhmien kanssa asiakkuuden kehittämisen myötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa.

Huoltopäällikön vastuulle kuuluvat:

  • sovitun vastuualueen operatiivisen toiminnan johtaminen
  • sähkohuoltojen totetuksen resursointi ja raportointi
  • laadukkaasta palvelujen toimittamisesta huolehtiminen sopimusasiakkaallemme
  • toiminnan kehittämisen tukeminen
  • sähköasennuksien tarjousten teko

Toivomme hakijalta osaamista ja työkokemusta sähköhuollon parista.Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Tarvitset tehtävässä lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa asiakaslähtöistä asennetta sekä soveltuvaa teknisen alan koulutusta. Eduksi on ketterä toiminnanohjausjärjestelmien käyttötaito.

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.03.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla. #LI-TN1