(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö sähköasennustöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä.

 

Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoista

 

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖASENNUSTÖIHIN

 

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakastyö, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Tehtävässä vastaat myös työturvallisuudesta.

 

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tai sähköteknikon tutkintoa sekä kokemusta sähköistysalan työnjohdollisista tehtävistä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja IT-järjestelmien käyttö työssä on sinulle mieluisaa ja tuttua.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan sekä kehittämään ammattitaitoasi! Työsuhde-etuihimme kuuluvat lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä sairauskassa ja tuemme työssä jaksamista erilaisilla vapaa-ajan toimikuntien vuosittaisilla kannatusmaksuilla.

 

L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 17.11.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Teemu Nurmelalta, p. 050-5641765, arkisin klo 15-16 välillä.