(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Kasvun myötä haemme huoltopäällikköä vastaamaan turvajärjestelmistä, sekä asennustiimin ja asiakkuuksien kehittämisestä.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa, ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Nautit esimiehesi luottamuksesta, saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on tukenasi ammattitaitoinen, dynaaminen ja nuorekas työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Tehtävässä edellytetään teknistä tai kaupallista koulutusta, kuten insinööri tai teknikko. Sinulla saattaa olla aikaisempaa työkokemusta sähköisten turvajärjestelmien projektoinneista, ylläpidosta ja myynnistä. Eduksesi katsotaan kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien tuntemus. Tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle insinöörille.

Tehtävän menestykselliseen suorittamiseen tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.  Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja käytät luontevasti SAP - ja Excel -ohjelmia töiden raportoinneissa.

Hae tehtävää 12.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Lisätietoja Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä antaa Eezy henkilöstöpalvelut, rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1