(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista tehtävää asiakaskohteessamme. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Meille tärkeitä asioita ovat ympäristö, työhyvinvointi ja -turvallisuus sekä henkilöstö, josta pidämme huolen tarjoamalla mm. jatkuvan koulutuksen, monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä kaikki Caverionin henkilöstöedut.

Tehtäviisi kuuluu

  • sähköasennusten, -saneerauksien, sekä -ylläpidon ohjaus ja seuranta
  • oman asentajatiimin esimiestehtävät
  • töiden myynti ja organisointi

Olet myyntihenkinen mahdollistaja. Järjestelmällisenä ihmisenä kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Teet mielelläsi laadukasta asiakaspalvelua ja yhteistyötä asiakkuuksien parissa. Työnkuva täsmentyy mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Sinulta toivomme sähköalan kokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on myös soveltuva tekninen ammattitutkinto. Toivomme myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Jari Herttua, p. 0408437830. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Oyj:n HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.  #LI-TN1

Hae tehtävää 2.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.