(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö Rovaniemelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Etsimme nyt kiinteistötekniikan toimialallemme

 

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ 

 

lähtökohtaisesti Rovaniemelle, tai vaihtoehtoisesti Kemiin. Tässä tehtävässä työskentelet nimettyjen asiakkuuksien parissa ja vastaat näiden erinomaisesta hoitamisesta. Toimit asentajatiimisi esimiehenä johtaen ja motivoiden tiimiäsi kohti yhteistä päämäärää. Sinulla on suora esimiesvastuu seitsemästä asentajasta, joita johdat rennon jämäkästi. Lisäksi huolehdit asennus- ja huoltotöiden laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta, työturvallisuuskysymyksistä sekä hallinnollisista esimiestehtävistä. Vertaistukea saat Oulussa istuvilta kollegoiltasi ja omalta esimieheltäsi, joten emme jätä sinua yksin kimuranttienkaan kysymysten keskelle!

 

Kannustamme sinua osallistumaan liiketoiminnan kasvattamiseen ja toivommekin, että sinulta löytyisi kipinää asiakas- ja lisämyynnin hankintaan. Rovaniemen markkina-alueessa on suurta kasvupotentiaalia, ja tavoitteenamme on uusasiakashankinnan ohella kasvattaa liiketoimintaamme yhteistyössä oman kiinteistöhuollon organisaatiomme kanssa.

 

Suoriutuaksesi parhaiten tässä tehtävässä odotamme sinulta teknistä osaamista ja itsevarmuutta esimiestyössä. Työskentelytyyliltäsi olet itseohjautuva ja pääsi pysyy kylmänä pienen paineenkin alla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä. Takataskustasi löytyy insinööri- tai teknikkotutkinto (sähkö tai lvi) ja kylmämestarin tutkinto luetaan eduksi.  Sinulla on myös matkustusvalmius Ouluun sekä oma auto työmatkailua varten.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työnkuvan, jossa saat vapaat kädet oman alueesi kehittämiseen. Tuemme sinua myös oman ammattitaitosi kehittämisessä ja koulutamme henkilöstöämme. Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön toimintaan ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Saat myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Odotamme innolla hakemustasi! Laita kynä sauhuamaan ja hae paikkaa 11.10. mennessä. Alamme käsitellä hakijoita vasta hakuajan päätyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä hakuajan jälkeen (12.10. alkaen) tulevalta esimieheltäsi Jani Oksalalta: jani.oksala(at)lassila-tikanoja.fi