(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, rakennustekninen kunnossapito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Vahvistamme kiinteistöteknistä kunnossapitotiimiämme hakemalla huoltopäällikköä Tornioon. Työhönottopisteesi sijaitsee Torniossa, mutta tehtäväkenttänäsi on koko Meri-Lapin alue.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti palveluidemme laadusta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Toimit itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen, mutta tukenasi on asiantunteva tiimi. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa.

Huoltopäällikön työnkuvaan kuuluu:

  • sovitun vastuualueen operatiivisen toiminnan johtaminen
  • laadukkaasta palvelujen toimittamisesta huolehtiminen sopimusasiakkaallemme
  • tiimin jäsenien tukeminen ja ohjaaminen päivittäisessä työssä
  • toiminnan kehittämisen tukeminen
  • työturvallisuudesta huolehtiminen

Menestyt tehtävässä oma-aloitteisella ja tekevällä asenteella sekä rakennusinsinöörin/-teknikon koulutuksella. Eduksesi on kokemus rakennus- ja teollisuudenkunnossapidon työtehtävistä. Sinulla voi olla myös kokemusta rakennuttajatehtävistä. Voit olla myös urasi alussa, me tuemme ja perehdytämme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Annala, p. 040 714 6555. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse rekrytointikonsultti Tiina Sandell puh. 040 307 5109. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.