Huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Omaatko kokemusta turvajärjestelmistä? Meillä on hyvä tekemisen meininki ja etsimme nyt osaajaa kehittämään asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa! Saatat olla uraasi aloitteleva tai jo pidempään alalla toiminut - tärkeintä meille on motivaatio ja sitoutunut asenne työntekoon!

Huoltopäällikkönämme saat toimia itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen, mutta tukenasi sinulla on asiantunteva tiimimme. Johdat omaa tiimiäsi ja vastaat sopimusasiakkaidemme paloilmoitinjärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien organisoinnista sekä työnjohdollisista tehtävistä. Käytämme raportoinnissa SAP - ja Excel -ohjelmia. 

Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja, omat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aiempaa työkokemusta sekä työnjohdosta, että sähköprojekteista ja lisämyynnistä. Johdat projekteja ja huoltoja tavoitteellisesti palveluhenkisellä sekä määrätietoisella työotteella. Olet organisointikykyinen ja hyvä yhteistyön rakentaja, joka saa tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Eduksi katsomme kokemuksen erilaisista turvajärjestelmistä, kuten esimerkiksi turvavalo- tai savunpoistojärjestelmistä. Arvostamme myös teknillistä koulutusta (insinööri tai teknikko), sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa sekä matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 10.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Virtanen, p. 050 467 4600 tai mikko.virtanen@caverion.com. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot