Huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021
Omaatko kokemusta turvajärjestelmistä? Meillä on hyvä tekemisen meininki ja etsimme nyt osaajaa kehittämään asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa! Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Huoltopäällikkönämme saat toimia itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen, mutta tukenasi sinulla on asiantunteva tiimimme. Johdat omaa tiimiäsi ja vastaat sopimusasiakkaidemme paloilmoitinjärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä projektien kokonaisuuden hallinnasta. Käytämme raportoinnissa SAP - ja Excel -ohjelmia. 

Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja, omat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aiempaa työkokemusta sähköisten turvajärjestelmien projektoinneista, ylläpidosta ja myynnistä. Johdat projekteja ja huoltoja tavoitteellisesti palveluhenkisellä sekä määrätietoisella työotteella. Olet organisointikykyinen ja hyvä yhteistyön rakentaja, joka saa tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Eduksesi katsotaan turvavalo-, savunpoisto-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien tuntemus. Arvostamme myös teknillistä koulutusta (insinööri tai teknikko), sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot