(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Omaatko kokemusta turvajärjestelmistä? Haluatko päästä kehittämään asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa? Paloilmoitintiimimme etsii kipparia! Ehkäpä juuri sinua.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävässä vastaat sopimusasiakkaidemme paloilmoitinjärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä projektien kokonaisuuden hallinnasta. Käytämme raportoinnissa SAP - ja Excel -ohjelmia.

Tehtävässä menestyt palveluhenkisellä asenteella sekä määrätietoisella työotteella, jolla johdat projekteja ja huoltoja tavoitteellisesti. Olet organisointikykyinen ja hyvä yhteistyön rakentaja, joka saa tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulta löytyy teknillistä koulutusta, kuten insinööri tai teknikko ja omaat aiempaa työkokemusta sähköisten turvajärjestelmien projektoinneista, ylläpidosta ja myynnistä. Eduksesi katsotaan turvavalo-, savunpoisto-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien tuntemus. Arvostamme myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Hae tehtävää 26.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kai Kortelainen, p. 050 390 6784. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1