Huoltopäällikkö / Oy Checkmark Ltd., Pieksämäki
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Oy Checkmark Ltd on johtava kotimainen kassapöytien ja kassa-aluekalusteiden valmistaja. Yritys on vuodesta 1993 lähtien toimittanut yli 28.000 kassapöytää erilaisiin myymälöihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Vuosien mittaan se on rakentanut kokonaisvaltaisen palveluketjun, joka varmistaa kassatoimintojen jatkuvuuden kaikissa tilanteissa myymälätyypistä ja -koosta riippumatta. Liikevaihto vuonna 2020 oli 11,6 Meur.

Haemme nyt joukkoomme sinua,

Huoltopäällikkö

Tehtävässäsi vastaat huolto- ja käyttövarmuustoiminnastamme Suomessa ja kansainvälisesti. Käytännössä ohjaat päivittäistä toimintaa osallistuen siihen aktiivisesti myös itse ja samalla kehität toimintaamme huoltopalvelujen tuotteistamisesta ja toimintamallien kehityksestä aina kansainvälisiin huoltosopimuksiin. Tulet keskeiseen rooliin varmistamaan asiakastyytyväisyyttä tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi, huoltoliikkeiden, myynnin, suunnittelun ja valmistuksen kanssa. 

Odotamme Sinulta vahvaa osaamista b2b teollisuuden kansainvälisestä huolto- ja varaosatoiminnasta sekä näiden kehittämisestä. Tekninen peruskoulutus sekä elektroniikka- ja sähköautomaatio-osaaminen helpottavat työssä menestymistä. Roolisi on kansainvälinen, joten tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja jonkin verran matkustusvalmiutta. 

Kaupan ala on mielenkiintoisessa muutoksessa ja ratkaisumme ovat osa sitä – uudet järjestelmät, teknologiat ja digitaalisuus antavat uusia mahdollisuuksia huoltotoiminnallemme ja toivommekin Sinun olevan kiinnostunut näistä.

Tervetuloa joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold. ke 8.9. klo 15.30-16.30 ja pe 17.9. klo 9.00-10.00, puh. 040 060 1760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 21.9.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494283
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Roy Herold (roy.herold (a) mps.fi)
  • Sijainti: Pieksämäki