(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö Lassila ja Tikanojalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018Työn kuvaus:
  Lassila Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 712,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä
Haemme asiakkaallemme Lassila  Tikanojalle Huoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.
 
Huoltopäällikkönä vastaat LVI-asennusprojektien läpiviennistä sekä LVI-vikakeikkojen koordinoinnista.  Toimit työnjohtajana ja esimiehenä LVI-asennustiimille, vastaat nimetyistä asiakkuuksistasi, teet aktiivista myyntityötä kentällä yhdessä oman yksikön organisaation kanssa. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä, tarjouslaskennasta ja omalla ammattitaidollasi johdat tiimiäsi. Lisäksi kehität aktiivisesti toimintaamme ja luot suhteita yhteistyökumppaneihimme.
 
Odotamme sinulta LVI-alan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Ajokortti ja oma auto on työssä välttämätön. Työotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja tartut aktiivisesti uusiin työtehtäviin.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn isossa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja pääset mukaan osaavaan tiimiin.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh.0405753208 Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa adecco.fi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 9.9.2018. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltopäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere