(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, kylmätekniikka
Caverion Suomi Oy / Jetitek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Caverion Suomi Oy hakee Jetitek Oy:n liiketoimintaansa ammattitaitoista kylmäliiketoiminnan huoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Jetitek Oy on innovatiivinen kylmäalanyritys, joka rakentaa ja kehittää energiatehokkaita kylmäteknisiä järjestelmiä. Pääasiakkaamme ovat vähittäiskaupat, elintarviketeollisuus ja kiinteistöjen omistajat, jotka tarvitsevat luotettavia, ympäristöystävällisiä ja tehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen ja lämmitykseen. Kylmäaineena käytämme hiilidioksidia, jolloin voimme vähentää huomattavasti ympäristökuormitusta. Jetitek Oy on valtakunnallisesti johtava CO2-kylmäjärjestelmien rakentaja. Palveluksessamme työskentelee 55 kylmäalan ammattilaista viidessä eri toimipisteessä. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 16 miljoonaa euroa. www.jetitek.fi.

Pääset mukaan monipuoliseen tekemiseen, sillä kohteet vaihtelevat kaupankylmästä teollisuuteen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kylmäteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä kylmäteknisten saneerausprojektien kokonaisuuksien hallinnasta. Työssäsi pääset opiskelemaan CO2-kylmätekniikkaa, mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Pääset kehittämään toimintaa ja tuomaan omaa näkemystäsi ja osaamistasi päästäksemme laatu-, asiakastyytyväisyys-, työturvallisuus ja myyntitavoitteisiimme. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Monipuolinen työnkuvasi koostuu:

  • työnjohtotehtävistä
  • esimiestehtävistä
  • kylmäteknisten palvelusopimusten hoitamisesta
  • tarjouslaskennasta
  • yhteistyöstä asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle:

  • joustavat työajat
  • ammattitaitoisen tiimin johdettavaksesi
  • hyvät kehittymismahdollisuudet alan suurimman kiinteistötekniikan yrityksessä
  • Caverionin henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä asenteella ja itsenäisellä, tavoitteellisella työotteella. Sinulta toivomme kylmäteknisen alan kokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on soveltuva tekninen ammattitutkinto (esim. insinööri tai teknikko). CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 15.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.