(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, kiinteistötekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme kiinteistöteknisten palveluiden tiimiämme hakemalla Kymenlaakson alueelle huoltopäällikköä. Meillä pääset mukaan rentoon, joustavaan työyhteisöön ja mielenkiintoisten asiakkuuksien pariin.

Tehtävässäsi vastaat sovitun vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta ja huolehdit laadukkaasta palvelujen toimittamisesta sopimusasiakkaallemme. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäisessä työssä, lisäksi annat tarvittavaa tukea toiminnan kehittämiselle. Meille hyvinvointi ja työssä viihtyminen on tärkeää ja pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä viihdyt ja menestyt jos työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Tarvitset tehtävässä lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa asiakaslähtöistä asennetta. Osaat innostaa muita, ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Sinulta toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalan tehtävistä. Työkokemuksesi voi liittyä asiantuntija- tai esimiestehtäviin tekniseltä kiinteistöalalta, lisäksi kyky kehittää pitkän tähtäimen suunnittelua kiinteistöjen ylläpidossa on tehtävässä isoksi eduksi. Lisäksi osaaminen toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä edes auttaa tehtävässä onnistumisessa.  Odotamme Sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta. Sähköalan osaaminen katsotaan eduksi työtehtävän hoitamisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juha Vesanen, puh.050 464 8950. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja antaa myös rekrytointikonsultti Tiina Sandell, p. 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 6.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.