(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, kiinteistöt
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme Vaasan toimipisteeseemme ammattitaitoista huoltopäällikköä vastaamaan asiakaskohteidemme päivittäis- ja ennakkohuoltotöistä sekä kiinteistöjen vikakorjauksista.

Tehtäviisi kuuluu talotekniikan huollon, huoltomiesten, korjausten ja ylläpidon toiminnan työnjohto, ohjaus, seuranta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävät. Vastaat kokonaisvaltaisesti asentajatiimisi ohjauksesta ja myynnistä sekä toimit asiakasrajapinnassa. Asiakaskohteisiin lukeutuu mm. teollisuuskohteita, kauppoja ja toimitilakiinteistöjä.

Sinua odottaa mielenkiintoinen, haastava ja kehittyvä tehtävä. Tehtävä tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkkauksen. Käytössä ovat lisäksi Caverionin kaikki henkilöstöedut.

Meillä pärjäät tekevällä otteella ja asiakaslähtöisellä asenteella. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi esim. LVI- insinöörin tai teknikon koulutusta ja kokemusta alan vaihtelevista tehtävistä. Eduksi katsomme kiinteistöautomaatiotekniikan tuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jari Herttua, puh. 040 843 7830. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja saat myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 16.04.2019. mennessä oheisen linkin kautta.